vision-icon

Onze visie

Wij vinden dat iedereen zijn schulden moet betalen. Maar wij geloven in een incassoaanpak die mensen in hun waarde laat en waarbij rekening wordt gehouden met de financiële positie van de debiteur. Het onnodig oplopen van schulden moet worden voorkomen. De schuldeiser moet een eerlijk verhaal te horen krijgen, ook als er geen verhaalsmogelijkheden zijn.

mission-icon

Onze Missie

Onze missie is het beheersbaar maken en terugdringen van de debiteurenrisico’s van onze opdrachtgevers met als ultieme doelstelling het verlagen van het saldo aan openstaande facturen en daardoor het optimaliseren van de cashflow van onze opdrachtgevers.

download

onze kernwaarden

* Integriteit;
* Betrouwbaarheid;
* Betrokkenheid;
* Rechtvaardigheid;
* Openheid;
* Dienstbaarheid

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze deurwaarders en incassospecialisten helpen u graag om met hun kennis en expertise uw vordering snel betaald te krijgen.

Sociaal Verantwoord Incasseren

Sinds 2016 zijn wij in het bezit van het keurmerk Sociaal Verantwoord Incasseren. Wij waren het eerste kantoor in Nederland die SVI gecertificeerd waren en hebben daarmee een standaard gezet binnen onze beroepsgroep. Het doel van het Keurmerk SVI is om met een onafhankelijke toetsing aantoonbaar te maken dat een incasso-onderneming zich bewust is van haar sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Hierbij spelen de belangen van de schuldeiser een grote rol, maar zeker ook de belangen van de schuldenaar. De incasseerder zal er alles aan doen om de kosten voor de schuldenaar én de schuldeiser zoveel mogelijk te beperken en vooral om onnodige kosten te voorkomen.

Organisaties die het Keurmerk SVI mogen voeren zijn zich bewust van hun sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Deze organisaties handelen hiernaar en dragen het betreffende beleid duidelijk uit. Kortom, ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Wij zijn wij

Groothuis Ligtermoet en Nijhuis Gerechtsdeurwaarders is al vele jaren een toonaangevend deurwaarderskantoor en incassobureau in het Oosten van Nederland. Wij zijn al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in het incasseren van openstaande vorderingen op bedrijven en particulieren door heel Nederland. Wij leveren maatwerk op basis van no cure, no fee in de buitengerechtelijke fase. Het uitgangspunt is altijd dat de debiteur de incassoprovisie dient te betalen.

Over een lange reeks van jaren hebben wij bewezen een betrouwbare partner te zijn op het gebied van incasso en debiteurenbeheer, zowel regionaal als landelijk.

Wij zijn lid van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG). De leden van de KBvG moeten zich houden aan de geldende beroeps- en gedragsregels en de financiële richtlijnen van de beroepsorganisatie. Al onze activiteiten worden uitgevoerd volgens strikte richtlijnen en heldere ethische normen. Op deze wijze bent u ervan verzekerd dat uw commerciële en financiële belangen bij ons incassobureau in goede handen zijn.

Als u kiest voor de dienstverlening van GLN Gerechtsdeurwaarders en Incasso,  dan kiest u voor volledige ontzorging ten aanzien van uw openstaande facturen, advies op maat, korte lijnen en persoonlijke aandacht.

Wij denken graag met u mee in oplossingen ten aanzien van uw debiteurenportefeuille. Met onze full-service incassodiensten helpen wij u graag en snel om uw onbetaalde facturen efficiënt en met maximaal resultaat te incasseren.

Klanttevredenheid en klantbeleving staan bij ons voorop.

André Groothuis
Gerechtsdeurwaarder

 

Energiek en slagvaardig, creatief en betrokken.
Dat is wat ons team van incassospecialisten kenmerkt.

 

Gekwalificeerde medewerkers

Maatwerk incassotrajecten

Persoonlijke aanpak

meer dan 60 jaar ervaring

Landelijke dekking

Kiezen voor Groothuis Ligtermoet en Nijhuis Gerechtsdeurwaarders, betekent kiezen voor snelle, betrouwbare en kwalitatief hoogstaande dienstverlening. 

Wij bieden u de voordelen van een organisatie met enerzijds landelijke dekking maar anderzijds met de expertise en kennis van de regionale en lokale markt.

Alle ambtshandelingen die verricht moeten worden in Oost Nederland worden door onze eigen gerechtsdeurwaarders verricht. Daarmee bent u in geheel Oost Nederland verzekerd van dezelfde kwaliteit van dienstverlening.

Voor ambtshandelingen in de overige provincies maken wij gebruik van een netwerk van gerechtsdeurwaarders die zorgvuldig door ons geselecteerd zijn en waarvan u kunt verwachten dat zij dezelfde kwaliteit leveren zoals u van ons gewend bent.


Kwaliteitszorg

Met de KBvG normen voor Kwaliteit zet onze beroepsgroep een kwalitatieve standaard, welke is gericht op het hanteren van een goede bedrijfsvoering in algemene zin én om de professionalisering van deurwaarderskantoren te bevorderen. Als Gerechtsdeurwaarders zijn wij gebonden aan strikte wetgeving, reglementen en richtlijnen om de professionele kwaliteit van dienstverlening en de onafhankelijkheid en integriteit van onze organisatie te waarborgen. Daarnaast verlangen onze opdrachtgevers steeds vaker dat onze systemen en processen geborgd zijn.

Wij zijn verplicht om ons regelmatig door een erkende auditor op de Verordening KBvG normen voor Kwaliteit te laten toetsen en de toetsing met een positief advies af te sluiten. Wij hebben de kwaliteit van onze dienstverlening hoog in het vaandel staan. Het voldoen aan de hoogste KBvG normering wordt door ons  serieus genomen en als een toegevoegde waarde beschouwd. Wij zijn ons ervan bewust dat het implementeren en borgen van hoge(re) kwaliteitsstandaarden tot betere en vooral ook meetbare resultaten leidt. 

Wij scoren al jaren op alle onderdelen van de audit “best practice”.

Wat klanten van ons vinden

Naamloos
GLN is een partner met bekwame medewerkers die van aanpakken weten en veel kennis van zaken hebben. Een betrokken partner die helder is in haar werkwijze en duidelijke en transparant opereert naar onze klanten. Dit doet GLN niet alleen van achter haar bureau. Nee, GLN zoekt in uitzonderlijke situatie “onze” klanten op. Het meest belangrijk voor Wildkamp bij een incassopartner is, dat deze begrijpt dat wij onze goede naam hoog willen houden. Een partner die proactief en creatief mee denkt hoe technologische vernieuwingen – binnen de (wettelijke) kaders – ingezet kunnen worden om een maximaal rendement te halen uit de overgedragen incassodossiers. De kernwaarden van Wildkamp staan symbool voor de historie, het succes en de toekomstvisie van ons bedrijf. Ze liggen ten grondslag aan de identiteit van onze organisatie en vormen de bouwstenen van ons karakter. Een hele wereld, gevat in drie woorden: Eigenzinnig, Daadkrachtig en Verbindend. Drie elementen die wij terugzien in onze partner GLN en haar dienstverlening, die daarmee perfect aansluit bij Wildkamp voor nu en de toekomst.
Wildkamp
domijn
De dienstverlening van GLN, sluit in al haar facetten perfect aan op ons nieuwe actieve en integrale incassobeleid. Zij benaderen onze huurders op een manier zoals wij dat ook zelf zouden doen. Streng en rechtvaardig op de inhoud maar met respect voor de bestaande relatie. Door het partnership met GLN heeft Domijn het gevoel dat zijn een extra teamlid heeft binnen het nieuwe incassoproces. GLN denkt met betrekking tot de uitvoering van het incassobeleid proactief mee en is en blijft daarbij op alle onderdelen alert. Als GLN daartoe mogelijkheden ziet, komen zij met verbetervoorstellen. De dienstverlening van GLN past perfect bij Domijn!”
Woningcorporatie Domijn
Geas Energiewacht
Wij zijn heel erg tevreden over de samenwerking met Groothuis Ligtermoet & Nijhuis. Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen. Je krijgt als opdrachtgever dus ook werkelijk hetgeen wordt beloofd. Er zijn korte lijnen naar de mensen in de operatie maar ook naar het management. Als er toch afstemming nodig is, wordt er ook werkelijk geluisterd naar de wens van de klant en wordt er direct actie ondernomen. Men laat de opdrachtgever niet in de kou staan. GLN voert haar taken als incassobureau en deurwaarder gedegen uit.
GEAS Energiewacht
in person
In Person Uitzendbureau gaf haar eerste opdracht aan Groothuis Ligtermoet & Nijhuis in 2002. Sindsdien hebben wij vaker gebruik moeten maken van de expertise waarover dit kantoor beschikt. Daar waar ons eigen strakke creditmanagement ophoudt, weten zij de overgedragen vorderingen tot een goed einde te begeleiden. Cash is King is ons eigen credo. Groothuis Ligtermoet & Nijhuis geven dit credo een extra dimensie in geval van wan betalende debiteuren. De prettige werkwijze, het persoonlijke contact, en de ter zake zeer kundige begeleiding, zijn zeker voor ons de reden om juist met hen samen te werken, en aan te bevelen bij derden. Ook het inloggen “dossier online systeem” geeft op elk gewenst moment helder de status van het overgedragen dossier weer. De behaalde resultaten uit het verleden, zijn voor ons wel degelijk de reden en garantie voor de successen van de toekomst. Derhalve dragen wij met veel vertrouwen onze probleem dossiers nu en in de toekomst aan deze Expert over.
In Person
mst
Groothuis Ligtermoet & Nijhuis is al meer dan 25 jaar de vaste partner van het Medisch Spectrum Twente. Omdat de bekostiging in de zorg ingrijpend is veranderd, is incasso van een steeds groter belang geworden. Op financieel gebied maar zeker ook als signaal richting de klanten. GLN is in de jaren meegegroeid met MST en de dienstverlening aangepast aan de veranderende vraag. Wij vinden het belangrijk dat onze incassopartner rekening houdt met de relatie die er bestaat tussen zorgverlener en patiënt. Wij zien GLN als een betrouwbare en capabele partner waarmee we ook toekomstige ontwikkelingen de baas zijn.”
Medisch Spectrum Twente
Twepa
Twepa is een regionale partner voor facilitaire producten voor bedrijven en instellingen. GLN is klantgericht en resultaatgericht. In GLN hebben wij een partner gevonden die weet wat de klant wil en dit met dezelfde kernwaarden uitvoert tegen een marktconform tarief. GLN groeit mee met de klant en speelt in op snel wisselende eisen van de markt. Wij zijn blij dat wij voor het incasseren van onze openstaande facturen een sterke regionale partner hebben kunnen vinden.
Twepa

Bent u geÏnteresseerd in onze dienstverlening?

Stuur ons een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Aanvraag betalingsregeling bewindvoerder

  Als bewindvoerder kunt hier een voorstel doen voor een betalingsregeling. Dit wil niet zeggen dat dit voorstel akkoord is. Wellicht zullen wij u nog verzoeken om nadere informatie te verstrekken. Een opdrachtgever is nooit verplicht akkoord te gaan met een regeling. Na het versturen van uw voorstel ontvangt u bericht van ons.

  Gegevens debiteur

  Gegevens bewindvoerder

  Inkomsten / Uitgaven

  Als debiteur kindgebonden budget, huur- of zorgtoeslag ontvangt vul dan hier het maandbedrag in dat u ontvangt:
  Wat is het NETTO bedrag dat debiteur ontvangt aan loon en/of uitkering en/of ZZP/overig? (tel alle bedragen op en vul hier het totaalbedrag in)
  LET OP! Klik maar één keer op de VERZENDEN knop en wacht geduldig af. Het versturen kan enige tijd duren, afhankelijk van de hoeveelheid bestanden die u meestuurt.
  U dient sowieso één loonstrook of uitkeringsspecificatie van debiteur mee te zenden met deze aanvraag. Heeft debiteur variabele inkomsten? Stuur dan de drie meest recente loonstroken met deze aanvraag mee.

  Schulden

  Geef inzicht in de totale schuldenlast door onderstaande gegevens in te vullen:

  Uw voorstel

  Aanvraag betalingsregeling

  U kunt hier een voorstel doen voor een betalingsregeling. Dit wil niet zeggen dat dit voorstel akkoord is. Wellicht zullen wij u nog verzoeken om nadere informatie te verstrekken.Een opdrachtgever is nooit verplicht akkoord te gaan met een regeling. Na het versturen van uw voorstel ontvangt u bericht van ons.

  Uw personalia

  Uw adresgegevens

  Uw contactgegevens

  Inkomsten / Uitgaven

  Als u kindgebonden budget, huur- of zorgtoeslag ontvangt vul dan hier het maandbedrag in dat u ontvangt:
  Wat is het NETTO bedrag dat u ontvangt aan loon en/of uitkering en/of ZZP/overig? (tel alle bedragen op en vul hier het totaalbedrag in)
  LET OP! Klik maar één keer op de VERZENDEN knop en wacht geduldig af. Het versturen kan enige tijd duren, afhankelijk van de hoeveelheid bestanden die u meestuurt.
  U dient sowieso één loonstrook of uitkeringsspecificatie mee te zenden met deze aanvraag. Heeft u variabele inkomsten? Stuur dan de drie meest recente loonstroken met deze aanvraag mee.

  Overige schulden

  Als u naast deze openstaande schuld nog andere schulden heeft, kunt u onderstaand aangeven hoeveel schuldeisers u nog meer heeft en hoe hoog het totale bedrag aan schulden is:
  U moet bewijsstukken van de overige schulden meezenden met deze aanvraag.

  Uw voorstel

  Direct betalen

  Om het u gemakkelijk te maken kunt u hier via Ideal een betaling aan ons doen. Vul alle velden van dit formulier in. Zorg er voor dat u het dossiernummer en het bedrag extra goed controleert.

  Let op !

  Op het moment dat u klikt op de betalen knop wordt u doorgestuurd naar een beveiligde website waar de betaling zal plaatsvinden. Controleer of deze website begint met: https://www.mollie.com


  wIJ HEBBEN UW AANVRAAG VOOR EEN BETALINGSREGELING IN GOEDE ORDE ONTVANGEN

  Wij zullen uw aanvraag voor een betalingsregeling, waarbij u de vordering in termijnen kunt betalen, onmiddellijk in behandeling nemen.

  De verwerking en behandeling van uw aanvraag kan enige tijd duren omdat wij moeten overleggen met onze opdrachtgever of uw voorstel akkoord is.

  Het heeft geen zin om onmiddellijk of kort na indiening van uw aanvraag telefonisch contact op te nemen met ons kantoor met de vraag of er al iets bekend is. Dat werkt slechts vertragend omdat onze medewerkers al die telefoongesprekken moeten afhandelen.