GLN Advocatenloket

direct e-mailadres: advocatuur@gln.nl
direct telefoonnummer: 088 – 8500580

Vaste relaties krijgen de mobiele telefoonnummers van onze deurwaarders, zodat zij ook buiten kantoortijden en in de weekenden altijd een deurwaarder kunnen bereiken.

Heeft u dagvaarding die uitgebracht moet worden? Of moet er een vonnis worden betekend? Dan voeren wij deze ambtshandeling graag voor u uit. Als advocaat bent u bij GLN Gerechtsdeurwaarders aan het juiste adres.

Onze uiterst ervaren gerechtsdeurwaarders kennen de klappen van de zweep en zij zullen uw opdracht snel, efficiënt en nauwgezet uitvoeren.

Het spreekt voor zich dat wij uw exploten op nietigheden zullen controleren en daar waar nodig zullen aanpassen.


Welke ambtshandeling mogen wij voor u uitvoeren?


Welke ambtshandeling moeten wij voor u uitvoeren:

Bij ambtshandelingen die Groothuis Ligtermoet & Nijhuis dient uit te voeren:

  • binnen drie dagen;
  • buiten de reguliere kantooruren tussen 8.30 uur en 17.00 uur;
  • op een zaterdag, zondag, algemeen erkende feestdag of daarmee gelijkgestelde dag, ’s morgens vóór 07:00 uur of ’s avonds ná 20:00 uur;

dient opdrachtgever te allen tijde telefonisch contact op te nemen met bovenstaand telefoonnummer om de uitvoering van de opdracht kort te sluiten.


Opdrachtomschrijving:

Hier kunt u meerdere documenten uploaden. Bijvoorbeeld het vonnis dat betekend moet worden. Als wij een dagvaarding voor u moeten betekenen ontvangen wij graag het concept-exploot in een Word bestand zodat wij -indien nodig- nog zaken kunnen aanpassen.

Bestand(en) uploaden

Voor onze algemene voorwaarden kunt u hier kijken. (Scherm opent in een nieuw tabblad)

Voor de actuele tarieven conform BTAG kijkt u hier. (Scherm opent in een nieuw tabblad)

Voor onze afspraken omtrent de uitwisseling van persoonsgegevens kijkt u hier (Scherm opent in een nieuw tabblad)


Let Op!
Opdrachten en documenten die buiten de normale kantooruren worden geüpload, worden pas de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen en verwerkt.

Aanvraag betalingsregeling bewindvoerder

Als bewindvoerder kunt hier een voorstel doen voor een betalingsregeling. Dit wil niet zeggen dat dit voorstel akkoord is. Wellicht zullen wij u nog verzoeken om nadere informatie te verstrekken. Een opdrachtgever is nooit verplicht akkoord te gaan met een regeling. Na het versturen van uw voorstel ontvangt u bericht van ons.

Gegevens debiteur

Gegevens bewindvoerder

Inkomsten / Uitgaven

Als debiteur kindgebonden budget, huur- of zorgtoeslag ontvangt vul dan hier het maandbedrag in dat u ontvangt:
Wat is het NETTO bedrag dat debiteur ontvangt aan loon en/of uitkering en/of ZZP/overig? (tel alle bedragen op en vul hier het totaalbedrag in)
LET OP! Klik maar één keer op de VERZENDEN knop en wacht geduldig af. Het versturen kan enige tijd duren, afhankelijk van de hoeveelheid bestanden die u meestuurt.
U dient sowieso één loonstrook of uitkeringsspecificatie van debiteur mee te zenden met deze aanvraag. Heeft debiteur variabele inkomsten? Stuur dan de drie meest recente loonstroken met deze aanvraag mee.

Schulden

Geef inzicht in de totale schuldenlast door onderstaande gegevens in te vullen:

Uw voorstel

Aanvraag betalingsregeling

U kunt hier een voorstel doen voor een betalingsregeling. Dit wil niet zeggen dat dit voorstel akkoord is. Wellicht zullen wij u nog verzoeken om nadere informatie te verstrekken.Een opdrachtgever is nooit verplicht akkoord te gaan met een regeling. Na het versturen van uw voorstel ontvangt u bericht van ons.

Uw personalia

Uw adresgegevens

Uw contactgegevens

Inkomsten / Uitgaven

Als u kindgebonden budget, huur- of zorgtoeslag ontvangt vul dan hier het maandbedrag in dat u ontvangt:
Wat is het NETTO bedrag dat u ontvangt aan loon en/of uitkering en/of ZZP/overig? (tel alle bedragen op en vul hier het totaalbedrag in)
LET OP! Klik maar één keer op de VERZENDEN knop en wacht geduldig af. Het versturen kan enige tijd duren, afhankelijk van de hoeveelheid bestanden die u meestuurt.
U dient sowieso één loonstrook of uitkeringsspecificatie mee te zenden met deze aanvraag. Heeft u variabele inkomsten? Stuur dan de drie meest recente loonstroken met deze aanvraag mee.

Overige schulden

Als u naast deze openstaande schuld nog andere schulden heeft, kunt u onderstaand aangeven hoeveel schuldeisers u nog meer heeft en hoe hoog het totale bedrag aan schulden is:
U moet bewijsstukken van de overige schulden meezenden met deze aanvraag.

Uw voorstel

Direct betalen

Om het u gemakkelijk te maken kunt u hier via Ideal een betaling aan ons doen. Vul alle velden van dit formulier in. Zorg er voor dat u het dossiernummer en het bedrag extra goed controleert.

Let op !

Op het moment dat u klikt op de betalen knop wordt u doorgestuurd naar een beveiligde website waar de betaling zal plaatsvinden. Controleer of deze website begint met: https://www.mollie.com


wIJ HEBBEN UW AANVRAAG VOOR EEN BETALINGSREGELING IN GOEDE ORDE ONTVANGEN

Wij zullen uw aanvraag voor een betalingsregeling, waarbij u de vordering in termijnen kunt betalen, onmiddellijk in behandeling nemen.

De verwerking en behandeling van uw aanvraag kan enige tijd duren omdat wij moeten overleggen met onze opdrachtgever of uw voorstel akkoord is.

Het heeft geen zin om onmiddellijk of kort na indiening van uw aanvraag telefonisch contact op te nemen met ons kantoor met de vraag of er al iets bekend is. Dat werkt slechts vertragend omdat onze medewerkers al die telefoongesprekken moeten afhandelen.