Zoekt u een deurwaarder in de omgeving Enschede? Groothuis Ligtermoet & Nijhuis Gerechtsdeurwaarders helpt u graag. In opdracht van gerenommeerde profit en non-profit organisaties zoals woningcorporaties, ziekenhuizen en gemeenten maar ook voor het midden- en kleinbedrijf incasseren wij vorderingen snel, daadkrachtig maar vooral correct. Zo ontvangt u uw geld, zonder dat er sprake is van een verstoring van de relatie met uw klant.

Krijgen waar u recht op heeft

Als u beschikt over een rechterlijke uitspraak, zal dat vonnis aan de wederpartij uitgereikt moeten worden. Als deurwaarder in Enschede zullen wij het vonnis aan de wederpartij betekenen en bevel doen om de vordering te voldoen. Wij zullen uw wederpartij duidelijk maken dat betaling per omgaande dient plaats te vinden bij gebreke waarvan wij passende maatregelen zullen nemen. U kunt er zeker van zijn dat wij alles in het werk stellen om te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. In veel gevallen zal de wederpartij vrijwillig, ineens en in zijn geheel voldoen aan de inhoud van het vonnis of alsnog een betalingsregeling willen treffen indien betaling ineens niet mogelijk is.

Beslag leggen

Indien de wederpartij niet vrijwillig voldoet aan de inhoud van het vonnis zullen wij als deurwaarder in Enschede nakoming daarvan voor u afdwingen. U kunt er zeker van zijn dat wij alles in het werk stellen om te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Als deurwaarder in Enschede kunnen wij bijvoorbeeld beslag leggen op het loon of de uitkering van een schuldenaar. Is een derdenbeslag om wat voor reden dan ook niet mogelijk, kunnen wij als deurwaarder in Enschede beslag leggen op andere vermogensbestanddelen van de wederpartij

Betrouwbare en snelle dienstverlening

Kiezen voor Groothuis Ligtermoet & Nijhuis Gerechtsdeurwaarders betekent kiezen voor snelle, betrouwbare en kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Wij bieden u de voordelen van een organisatie met enerzijds landelijke dekking maar anderzijds met de expertise en kennis van de regionale en lokale markt. Alle ambtshandelingen die verricht moeten worden in Enschede worden door onze eigen gerechtsdeurwaarders verricht. Daarmee bent u in Enschede verzekerd van dezelfde kwaliteit van dienstverlening.

De beste optie

Dus als u een deurwaarder in Enschede zoekt is Groothuis Ligtermoet & Nijhuis Gerechtsdeurwaarders voor u de beste optie.

0%

Gemiddelde incasso score

0

Gemiddelde klanttevredenheid

Gekwalificeerde medewerkers

Maatwerk incassotrajecten

Persoonlijke aanpak

meer dan 60 jaar ervaring

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze deurwaarders en incassospecialisten helpen u graag om met hun kennis en expertise uw vordering snel betaald te krijgen.

Aanvraag betalingsregeling bewindvoerder

Als bewindvoerder kunt hier een voorstel doen voor een betalingsregeling. Dit wil niet zeggen dat dit voorstel akkoord is. Wellicht zullen wij u nog verzoeken om nadere informatie te verstrekken. Een opdrachtgever is nooit verplicht akkoord te gaan met een regeling. Na het versturen van uw voorstel ontvangt u bericht van ons.

Gegevens debiteur

Gegevens bewindvoerder

Inkomsten / Uitgaven

Als debiteur kindgebonden budget, huur- of zorgtoeslag ontvangt vul dan hier het maandbedrag in dat u ontvangt:
Wat is het NETTO bedrag dat debiteur ontvangt aan loon en/of uitkering en/of ZZP/overig? (tel alle bedragen op en vul hier het totaalbedrag in)
LET OP! Klik maar één keer op de VERZENDEN knop en wacht geduldig af. Het versturen kan enige tijd duren, afhankelijk van de hoeveelheid bestanden die u meestuurt.
U dient sowieso één loonstrook of uitkeringsspecificatie van debiteur mee te zenden met deze aanvraag. Heeft debiteur variabele inkomsten? Stuur dan de drie meest recente loonstroken met deze aanvraag mee.

Schulden

Geef inzicht in de totale schuldenlast door onderstaande gegevens in te vullen:

Uw voorstel

Aanvraag betalingsregeling

U kunt hier een voorstel doen voor een betalingsregeling. Dit wil niet zeggen dat dit voorstel akkoord is. Wellicht zullen wij u nog verzoeken om nadere informatie te verstrekken.Een opdrachtgever is nooit verplicht akkoord te gaan met een regeling. Na het versturen van uw voorstel ontvangt u bericht van ons.

Uw personalia

Uw adresgegevens

Uw contactgegevens

Inkomsten / Uitgaven

Als u kindgebonden budget, huur- of zorgtoeslag ontvangt vul dan hier het maandbedrag in dat u ontvangt:
Wat is het NETTO bedrag dat u ontvangt aan loon en/of uitkering en/of ZZP/overig? (tel alle bedragen op en vul hier het totaalbedrag in)
LET OP! Klik maar één keer op de VERZENDEN knop en wacht geduldig af. Het versturen kan enige tijd duren, afhankelijk van de hoeveelheid bestanden die u meestuurt.
U dient sowieso één loonstrook of uitkeringsspecificatie mee te zenden met deze aanvraag. Heeft u variabele inkomsten? Stuur dan de drie meest recente loonstroken met deze aanvraag mee.

Overige schulden

Als u naast deze openstaande schuld nog andere schulden heeft, kunt u onderstaand aangeven hoeveel schuldeisers u nog meer heeft en hoe hoog het totale bedrag aan schulden is:
U moet bewijsstukken van de overige schulden meezenden met deze aanvraag.

Uw voorstel

Direct betalen

Om het u gemakkelijk te maken kunt u hier via Ideal een betaling aan ons doen. Vul alle velden van dit formulier in. Zorg er voor dat u het dossiernummer en het bedrag extra goed controleert.

Let op !

Op het moment dat u klikt op de betalen knop wordt u doorgestuurd naar een beveiligde website waar de betaling zal plaatsvinden. Controleer of deze website begint met: https://www.mollie.com


wIJ HEBBEN UW AANVRAAG VOOR EEN BETALINGSREGELING IN GOEDE ORDE ONTVANGEN

Wij zullen uw aanvraag voor een betalingsregeling, waarbij u de vordering in termijnen kunt betalen, onmiddellijk in behandeling nemen.

De verwerking en behandeling van uw aanvraag kan enige tijd duren omdat wij moeten overleggen met onze opdrachtgever of uw voorstel akkoord is.

Het heeft geen zin om onmiddellijk of kort na indiening van uw aanvraag telefonisch contact op te nemen met ons kantoor met de vraag of er al iets bekend is. Dat werkt slechts vertragend omdat onze medewerkers al die telefoongesprekken moeten afhandelen.