Wij benaderen uw debiteur op gepaste wijze en met respect voor de zakelijke relatie die u heeft

Buitengerechtelijke incasso


Heeft u zelf al het mogelijke gedaan om de openstaande vordering van uw debiteur betaald te krijgen? Dan is het een goede stap om uw openstaande factuur ter incasso uit handen te geven aan Groothuis Ligtermoet & Nijhuis Gerechtsdeurwaarders & Incasso. Wij benaderen uw debiteur op gepaste wijze en met respect voor de zakelijke relatie die u heeft.

Voor een succesvol incassotraject is maatwerk van essentieel belang. Immers, de ene debiteur is de andere niet. Wij verdiepen ons in de achtergrond van uw debiteur en de reden waarom er niet betaald is. Bij het bepalen van het incassotraject houden wij daar vervolgens rekening mee. In onze contacten met uw debiteuren zijn wij duidelijk, daadkrachtig en correct. Zodat uw debiteur weet waar hij aan toe is. En u ook.

Binnen een professioneel en volwaardig buitengerechtelijk incassotraject worden meerdere schriftelijke aanmaningen aan uw debiteur verzonden. Daarnaast wordt uw debiteur tweemaal telefonisch tot betaling aangemaand.

Onze incasso “no cure no fee”  kan ook voor u een ideale uitkomst zijn. Dat wil zeggen dat als er geen geld wordt geïncasseerd, u ook geen incassoprovisie aan ons verschuldigd bent. U betaalt alleen een kleine basisvergoeding voor bureau- en dossierkosten.

Bij een geslaagde incasso brengen wij de opdrachtgever 15% incassoprovisie in rekening. Wij trachten de incassoprovisie op basis van geldende wet- en regelgeving zoveel mogelijk op uw debiteur te verhalen.

SVI gecertificeerd

Gemiddelde incassoscore 91%

Klanttevredenheid 8,4

5/5

Alleen betaalde omzet telt

Heeft U zelf al het mogelijke gedaan om uw openstaande vordering betaald te krijgen?

Dan is het een goede stap om uw openstaande factuur ter incasso uit handen te geven aan Groothuis Ligtermoet & Nijhuis Gerechtsdeurwaarders & Incasso. Wij benaderen uw debiteur op gepaste wijze en met respect voor de zakelijke relatie die u heeft.

In de meeste gevallen zijn wij in staat om uw volledige inclusief incassokosten voor u te incasseren. In die gevallen kost u de opdracht tot incasso u helemaal niets.

 

Bent u geÏnteresseerd in onze dienstverlening?

Stuur ons een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanvraag betalingsregeling

U kunt hier een voorstel doen voor een betalingsregeling. Dit wil niet zeggen dat dit voorstel akkoord is. Wellicht zullen wij u nog verzoeken om nadere informatie te verstrekken.Een opdrachtgever is nooit verplicht akkoord te gaan met een regeling. Na het versturen van uw voorstel ontvangt u bericht van ons.

Uw personalia

Uw adresgegevens

Uw contactgegevens

Inkomsten / Uitgaven

Als u kindgebonden budget, huur- of zorgtoeslag ontvangt vul dan hier het maandbedrag in dat u ontvangt:
Wat is het NETTO bedrag dat u ontvangt aan loon en/of uitkering en/of ZZP/overig? (tel alle bedragen op en vul hier het totaalbedrag in)
LET OP! Klik maar één keer op de VERZENDEN knop en wacht geduldig af. Het versturen kan enige tijd duren, afhankelijk van de hoeveelheid bestanden die u meestuurt.
U dient sowieso één loonstrook of uitkeringsspecificatie mee te zenden met deze aanvraag. Heeft u variabele inkomsten? Stuur dan de drie meest recente loonstroken met deze aanvraag mee.

Uw voorstel

Direct betalen

Om het u gemakkelijk te maken kunt u hier via Ideal een betaling aan ons doen. Vul alle velden van dit formulier in. Zorg er voor dat u het dossiernummer en het bedrag extra goed controleert.

Let op !

Op het moment dat u klikt op de betalen knop wordt u doorgestuurd naar een beveiligde website waar de betaling zal plaatsvinden. Controleer of deze website begint met: https://www.mollie.com