Zoekt u een incassobureau in de omgeving Zwolle? Groothuis Ligtermoet & Nijhuis Gerechtsdeurwaarders en Incasso helpt u graag. In opdracht van gerenommeerde profit en non-profit organisaties zoals woningcorporaties, ziekenhuizen en gemeenten maar ook voor het midden- en kleinbedrijf incasseren wij vorderingen snel, daadkrachtig maar vooral correct. Zo ontvangt u uw geld, zonder dat er sprake is van een verstoring van de relatie met uw klant.

Onbetaalde rekening

Heeft u een openstaande vordering op iemand uit Zwolle en heeft u zelf al het mogelijke gedaan om de openstaande vordering van uw debiteur betaald te krijgen? Dan is het een goede stap om uw openstaande factuur ter incasso uit handen te geven aan een incassobureau nabij Zwolle. Wij benaderen uw debiteur op gepaste wijze en met respect voor de zakelijke relatie die u heeft.

Succesvol incassotraject

Voor een succesvol incassotraject is maatwerk van essentieel belang. Immers, de ene debiteur is de andere niet. Als incassobureau in de buurt van Zwolle verdiepen wij ons in de achtergrond van uw debiteur en de reden waarom er niet betaald is. Bij het bepalen van het incassotraject houden wij daar vervolgens rekening mee. In onze contacten met uw debiteuren zijn wij duidelijk, daadkrachtig en correct. Zodat uw debiteur weet waar hij aan toe is. En u ook.

Binnen een professioneel en volwaardig buitengerechtelijk incassotraject worden meerdere schriftelijke aanmaningen aan uw debiteur verzonden. Daarnaast wordt uw debiteur tweemaal telefonisch tot betaling aangemaand.

Wij werken op basis van no cure no fee. Dat wil zeggen dat u geen incassoprovisie aan ons verschuldigd bent als wij uw vordering niet incasseren. U betaalt slechts een kleine basisvergoeding voor bureau- en dossierkosten. Bij een geslaagde incasso brengen wij de opdrachtgever 15% incassoprovisie in rekening. Wij trachten de incassoprovisie op basis van geldende wet- en regelgeving zoveel mogelijk op uw debiteur te verhalen.

Bij Groothuis Ligtermoet & Nijhuis Gerechtsdeurwaarders en Incasso kunt u terecht voor het hele traject: van incassotraject tot het inschakelen van een deurwaarder. Ons team, bestaande uit incassospecialisten en gerechtsdeurwaarders, staat graag voor u klaar.

Dus als u een incassobureau in Zwolle zoekt is Groothuis Ligtermoet & Nijhuis Gerechtsdeurwaarders en Incasso voor u de beste optie.

SVI gecertificeerd

Gemiddelde incassoscore 91%

Klanttevredenheid 8,4

5/5

Gekwalificeerde medewerkers

Maatwerk incassotrajecten

Persoonlijke aanpak

meer dan 60 jaar ervaring

Aanvraag betalingsregeling bewindvoerder

Als bewindvoerder kunt hier een voorstel doen voor een betalingsregeling. Dit wil niet zeggen dat dit voorstel akkoord is. Wellicht zullen wij u nog verzoeken om nadere informatie te verstrekken. Een opdrachtgever is nooit verplicht akkoord te gaan met een regeling. Na het versturen van uw voorstel ontvangt u bericht van ons.

Gegevens debiteur

Gegevens bewindvoerder

Inkomsten / Uitgaven

Als debiteur kindgebonden budget, huur- of zorgtoeslag ontvangt vul dan hier het maandbedrag in dat u ontvangt:
Wat is het NETTO bedrag dat debiteur ontvangt aan loon en/of uitkering en/of ZZP/overig? (tel alle bedragen op en vul hier het totaalbedrag in)
LET OP! Klik maar één keer op de VERZENDEN knop en wacht geduldig af. Het versturen kan enige tijd duren, afhankelijk van de hoeveelheid bestanden die u meestuurt.
U dient sowieso één loonstrook of uitkeringsspecificatie van debiteur mee te zenden met deze aanvraag. Heeft debiteur variabele inkomsten? Stuur dan de drie meest recente loonstroken met deze aanvraag mee.

Schulden

Geef inzicht in de totale schuldenlast door onderstaande gegevens in te vullen:

Uw voorstel

Aanvraag betalingsregeling

U kunt hier een voorstel doen voor een betalingsregeling. Dit wil niet zeggen dat dit voorstel akkoord is. Wellicht zullen wij u nog verzoeken om nadere informatie te verstrekken.Een opdrachtgever is nooit verplicht akkoord te gaan met een regeling. Na het versturen van uw voorstel ontvangt u bericht van ons.

Uw personalia

Uw adresgegevens

Uw contactgegevens

Inkomsten / Uitgaven

Als u kindgebonden budget, huur- of zorgtoeslag ontvangt vul dan hier het maandbedrag in dat u ontvangt:
Wat is het NETTO bedrag dat u ontvangt aan loon en/of uitkering en/of ZZP/overig? (tel alle bedragen op en vul hier het totaalbedrag in)
LET OP! Klik maar één keer op de VERZENDEN knop en wacht geduldig af. Het versturen kan enige tijd duren, afhankelijk van de hoeveelheid bestanden die u meestuurt.
U dient sowieso één loonstrook of uitkeringsspecificatie mee te zenden met deze aanvraag. Heeft u variabele inkomsten? Stuur dan de drie meest recente loonstroken met deze aanvraag mee.

Overige schulden

Als u naast deze openstaande schuld nog andere schulden heeft, kunt u onderstaand aangeven hoeveel schuldeisers u nog meer heeft en hoe hoog het totale bedrag aan schulden is:
U moet bewijsstukken van de overige schulden meezenden met deze aanvraag.

Uw voorstel

Direct betalen

Om het u gemakkelijk te maken kunt u hier via Ideal een betaling aan ons doen. Vul alle velden van dit formulier in. Zorg er voor dat u het dossiernummer en het bedrag extra goed controleert.

Let op !

Op het moment dat u klikt op de betalen knop wordt u doorgestuurd naar een beveiligde website waar de betaling zal plaatsvinden. Controleer of deze website begint met: https://www.mollie.com


wIJ HEBBEN UW AANVRAAG VOOR EEN BETALINGSREGELING IN GOEDE ORDE ONTVANGEN

Wij zullen uw aanvraag voor een betalingsregeling, waarbij u de vordering in termijnen kunt betalen, onmiddellijk in behandeling nemen.

De verwerking en behandeling van uw aanvraag kan enige tijd duren omdat wij moeten overleggen met onze opdrachtgever of uw voorstel akkoord is.

Het heeft geen zin om onmiddellijk of kort na indiening van uw aanvraag telefonisch contact op te nemen met ons kantoor met de vraag of er al iets bekend is. Dat werkt slechts vertragend omdat onze medewerkers al die telefoongesprekken moeten afhandelen.