In Dossier Online kunt u 24/7 de lopende maar ook de afgewikkelde dossiers inzien. U heeft toegang tot de financiële gegevens zodat u kunt zien welke betalingen wij ontvangen hebben en welke kosten en geboekt zijn.

Verder kunt u zien welke acties er uitgevoerd zijn en welke (gesprek-)notities er in de dossiers zijn vastgelegd en of er een betalingsregeling is getroffen.

Klik op de knop “Dossier Online” bovenaan het scherm om in te loggen. Heeft u nog geen inlogcodes, vraag dan telefonisch naar de mogelijkheden.

 

Betalingen en regelingen
Realtime meekijken
Communicatie
Rapportages
Berichtenverkeer
Online opdrachten indienen

Aanvraag betalingsregeling

U kunt hier een voorstel doen voor een betalingsregeling. Dit wil niet zeggen dat dit voorstel akkoord is. Wellicht zullen wij u nog verzoeken om nadere informatie te verstrekken.Een opdrachtgever is nooit verplicht akkoord te gaan met een regeling. Na het versturen van uw voorstel ontvangt u bericht van ons.

Uw personalia

Uw adresgegevens

Uw contactgegevens

Inkomsten / Uitgaven

Als u kindgebonden budget, huur- of zorgtoeslag ontvangt vul dan hier het maandbedrag in dat u ontvangt:
Wat is het NETTO bedrag dat u ontvangt aan loon en/of uitkering en/of ZZP/overig? (tel alle bedragen op en vul hier het totaalbedrag in)
LET OP! Klik maar één keer op de VERZENDEN knop en wacht geduldig af. Het versturen kan enige tijd duren, afhankelijk van de hoeveelheid bestanden die u meestuurt.
U dient sowieso één loonstrook of uitkeringsspecificatie mee te zenden met deze aanvraag. Heeft u variabele inkomsten? Stuur dan de drie meest recente loonstroken met deze aanvraag mee.

Uw voorstel

Direct betalen

Om het u gemakkelijk te maken kunt u hier via Ideal een betaling aan ons doen. Vul alle velden van dit formulier in. Zorg er voor dat u het dossiernummer en het bedrag extra goed controleert.

Let op !

Op het moment dat u klikt op de betalen knop wordt u doorgestuurd naar een beveiligde website waar de betaling zal plaatsvinden. Controleer of deze website begint met: https://www.mollie.com