Wij bieden u gratis de mogelijkheid om uw dossier(s) online te bekijken.

Uw digitale dossier met de naam “Mijn Dossier” geeft u altijd en overal actueel inzicht in het openstaande saldo. Daarnaast kunt u vanuit het digitale dossier betalingen uitvoeren via iDEAL. Betalingskenmerken worden automatisch ingevuld. Is betaling in één termijn voor u onmogelijk? Dan kunt u een betalingsvoorstel doen. Betalingen tijdens de behandeling van het dossier zijn online zichtbaar. Ook kunt u in uw dossier inhoudelijk reageren of vragen stellen.

Heeft u nog geen inloggegevens maar wilt u gebruik maken van “Mijn Dossier” klik dan op rode knop voor het aanvraagformulier.

Beschikt u al over inloggegevens van “Mijn Dossier” klik dan op de blauwe knop om in te loggen.


Volledig inzicht in uw dossier:

Beveiligde netwerkomgeving

Betalingen uitvoeren via Ideal

Inzicht in het saldo en de kosten

Betalingsregeling aanvragen

Berichten sturen en vragen stellen

Documenten aanleveren

Aanvraagformulier inloggegevens 

Vul onderstaand aanvraagformulier volledig in en en stuur een duidelijke kopie van uw identiteitsbewijs mee, zodat wij kunnen controleren dat u ook daadwerkelijk de persoon bent die gerechtigd is om toegang te krijgen tot het digitale dossier.
 
U kunt de digitale kopie van uw identiteitsbewijs onderaan het formulier uploaden bij “Bestanden kiezen”

 

Uw personalia

Uw adresgegevens

Uw contactgegevens

Aanvraag betalingsregeling

U kunt hier een voorstel doen voor een betalingsregeling. Dit wil niet zeggen dat dit voorstel akkoord is. Wellicht zullen wij u nog verzoeken om nadere informatie te verstrekken.Een opdrachtgever is nooit verplicht akkoord te gaan met een regeling. Na het versturen van uw voorstel ontvangt u bericht van ons.

Uw personalia

Uw adresgegevens

Uw contactgegevens

Inkomsten / Uitgaven

Als u kindgebonden budget, huur- of zorgtoeslag ontvangt vul dan hier het maandbedrag in dat u ontvangt:
Wat is het NETTO bedrag dat u ontvangt aan loon en/of uitkering en/of ZZP/overig? (tel alle bedragen op en vul hier het totaalbedrag in)
LET OP! Klik maar één keer op de VERZENDEN knop en wacht geduldig af. Het versturen kan enige tijd duren, afhankelijk van de hoeveelheid bestanden die u meestuurt.
U dient sowieso één loonstrook of uitkeringsspecificatie mee te zenden met deze aanvraag. Heeft u variabele inkomsten? Stuur dan de drie meest recente loonstroken met deze aanvraag mee.

Uw voorstel

Direct betalen

Om het u gemakkelijk te maken kunt u hier via Ideal een betaling aan ons doen. Vul alle velden van dit formulier in. Zorg er voor dat u het dossiernummer en het bedrag extra goed controleert.

Let op !

Op het moment dat u klikt op de betalen knop wordt u doorgestuurd naar een beveiligde website waar de betaling zal plaatsvinden. Controleer of deze website begint met: https://www.mollie.com