Energie

Gas en elektriciteit zijn voorzieningen die iedereen nodig heeft. Duurzame energie wordt steeds populairder. Zo groeit de vraag naar warmtepompen en zonnepanelen. Steeds meer consumenten kiezen voor groene energie van bijvoorbeeld windmolens. Onze opdrachtgevers zijn gespecialiseerd in verwarming, warm water, energiebesparing en energie opwekking.

De marges binnen deze branche zijn vaak erg smal, hetgeen bepaalde risico’s met zich meebrengt. Het is dus van groot belang dat facturen ook daadwerkelijk worden voldaan. Door onbetaalde facturen kan de omzet onder druk komen te staan en kunnen winstmarges volledig verdampen.

Onze onze incassospecialisten incasseren de openstaande facturen op een correcte wijze. De bestaande relatie tussen onze opdrachtgevers en hun klanten wordt daarbij gerespecteerd.

No cure no fee
Heldere tarieven
Hoge incassoscore
Vaste contactpersonen
SVI gecertificeerd

“Het aantal klanten dat hun maandelijkse bijdrage niet betaalt is sinds de samenwerking met GLN aanzienlijk gedaald.”

Bent u geÏnteresseerd in onze dienstverlening?

Stuur ons een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanvraag betalingsregeling

U kunt hier een voorstel doen voor een betalingsregeling. Dit wil niet zeggen dat dit voorstel akkoord is. Wellicht zullen wij u nog verzoeken om nadere informatie te verstrekken.Een opdrachtgever is nooit verplicht akkoord te gaan met een regeling. Na het versturen van uw voorstel ontvangt u bericht van ons.

Uw personalia

Uw adresgegevens

Uw contactgegevens

Inkomsten / Uitgaven

Als u kindgebonden budget, huur- of zorgtoeslag ontvangt vul dan hier het maandbedrag in dat u ontvangt:
Wat is het NETTO bedrag dat u ontvangt aan loon en/of uitkering en/of ZZP/overig? (tel alle bedragen op en vul hier het totaalbedrag in)
LET OP! Klik maar één keer op de VERZENDEN knop en wacht geduldig af. Het versturen kan enige tijd duren, afhankelijk van de hoeveelheid bestanden die u meestuurt.
U dient sowieso één loonstrook of uitkeringsspecificatie mee te zenden met deze aanvraag. Heeft u variabele inkomsten? Stuur dan de drie meest recente loonstroken met deze aanvraag mee.

Uw voorstel

Direct betalen

Om het u gemakkelijk te maken kunt u hier via Ideal een betaling aan ons doen. Vul alle velden van dit formulier in. Zorg er voor dat u het dossiernummer en het bedrag extra goed controleert.

Let op !

Op het moment dat u klikt op de betalen knop wordt u doorgestuurd naar een beveiligde website waar de betaling zal plaatsvinden. Controleer of deze website begint met: https://www.mollie.com