De onderstaande motorrijtuigen zijn onlangs door ons in beslag genomen en zullen op een nog nader door ons te bepalen datum openbaar worden verkocht.

Zodra van een te verkopen motorrijtuig de exacte datum en het tijdstip bekend is, zal de aankondiging daarvan hieronder bij de “Geplande executieverkoop vermeld worden.

Indien u geïnteresseerd bent in een of meer van deze voertuigen, neem dan telefonisch contact op met onze afdeling executie of stuur een e-mail.

Telefoonnummer 088-8500580
E-mailadres: executie@gln.nl

In beslag genomen voertuigen

 1. een personenauto merk PEUGEOT, type 307; 1.6 16V 5DRS, kleur Grijs, voorzien van het kenteken 89LGJX – dossier 12100919;
 2. een bromfiets merk PEUGEOT, type LUDIX, kleur N.v.t., voorzien van het kenteken 82FLZ2 – dossier 12100919;
 3. een personenauto merk HONDA, type CIVIC 3 DR; 1.4I, kleur Grijs, voorzien van het kenteken 27JJGL – dossier 12202606;
 4. een personenauto merk SEAT, type IBIZA, kleur Wit, voorzien van het kenteken 24NFG9 – dossier 12201523;
 5. een motorfiets merk HONDA, type SC44; CBR900RR-FIREBLADE, voorzien van het kenteken MPTX34 – dossier 12201523;
 6. een motorfiets merk KAWASAKI, type VN 800 A, kleur N.v.t., voorzien van het kenteken MLLR49 – dossier BWK11071;
 7. een personenauto merk FIAT, type FIAT PUNTO; 1.2, kleur Rood, voorzien van het kenteken 31NTRL – 12004819;
 8. een personenauto merk DAIHATSU, type CUORE, kleur Grijs, voorzien van het kenteken PR460S – dossier 12004819;
 9. een personenauto merk CITROEN, type CITROEN C1, kleur Grijs, voorzien van het kenteken 16PHL9 – dossier 12003816;
 10. een bromfiets merk SYM, type HU05W, kleur N.v.t., voorzien van het kenteken D495FS – 12003816 – dossier 12003816;
 11. een personenauto merk VOLKSWAGEN, type GOLF, kleur Zwart, voorzien van het kenteken L413KP – dossier 12003816;
 12. een personenauto merk MERCEDES-BENZ, type 609 D, kleur N.v.t., voorzien van het kenteken VBTP57 – 12003816;

Geplande executieverkoop

Op dit moment zijn er geen geplande openbare executieverkopingen.

Aanvraag betalingsregeling bewindvoerder

Als bewindvoerder kunt hier een voorstel doen voor een betalingsregeling. Dit wil niet zeggen dat dit voorstel akkoord is. Wellicht zullen wij u nog verzoeken om nadere informatie te verstrekken. Een opdrachtgever is nooit verplicht akkoord te gaan met een regeling. Na het versturen van uw voorstel ontvangt u bericht van ons.

Gegevens debiteur

Gegevens bewindvoerder

Inkomsten / Uitgaven

Als debiteur kindgebonden budget, huur- of zorgtoeslag ontvangt vul dan hier het maandbedrag in dat u ontvangt:
Wat is het NETTO bedrag dat debiteur ontvangt aan loon en/of uitkering en/of ZZP/overig? (tel alle bedragen op en vul hier het totaalbedrag in)
LET OP! Klik maar één keer op de VERZENDEN knop en wacht geduldig af. Het versturen kan enige tijd duren, afhankelijk van de hoeveelheid bestanden die u meestuurt.
U dient sowieso één loonstrook of uitkeringsspecificatie van debiteur mee te zenden met deze aanvraag. Heeft debiteur variabele inkomsten? Stuur dan de drie meest recente loonstroken met deze aanvraag mee.

Schulden

Geef inzicht in de totale schuldenlast door onderstaande gegevens in te vullen:

Uw voorstel

Aanvraag betalingsregeling

U kunt hier een voorstel doen voor een betalingsregeling. Dit wil niet zeggen dat dit voorstel akkoord is. Wellicht zullen wij u nog verzoeken om nadere informatie te verstrekken.Een opdrachtgever is nooit verplicht akkoord te gaan met een regeling. Na het versturen van uw voorstel ontvangt u bericht van ons.

Uw personalia

Uw adresgegevens

Uw contactgegevens

Inkomsten / Uitgaven

Als u kindgebonden budget, huur- of zorgtoeslag ontvangt vul dan hier het maandbedrag in dat u ontvangt:
Wat is het NETTO bedrag dat u ontvangt aan loon en/of uitkering en/of ZZP/overig? (tel alle bedragen op en vul hier het totaalbedrag in)
LET OP! Klik maar één keer op de VERZENDEN knop en wacht geduldig af. Het versturen kan enige tijd duren, afhankelijk van de hoeveelheid bestanden die u meestuurt.
U dient sowieso één loonstrook of uitkeringsspecificatie mee te zenden met deze aanvraag. Heeft u variabele inkomsten? Stuur dan de drie meest recente loonstroken met deze aanvraag mee.

Overige schulden

Als u naast deze openstaande schuld nog andere schulden heeft, kunt u onderstaand aangeven hoeveel schuldeisers u nog meer heeft en hoe hoog het totale bedrag aan schulden is:
U moet bewijsstukken van de overige schulden meezenden met deze aanvraag.

Uw voorstel

Direct betalen

Om het u gemakkelijk te maken kunt u hier via Ideal een betaling aan ons doen. Vul alle velden van dit formulier in. Zorg er voor dat u het dossiernummer en het bedrag extra goed controleert.

Let op !

Op het moment dat u klikt op de betalen knop wordt u doorgestuurd naar een beveiligde website waar de betaling zal plaatsvinden. Controleer of deze website begint met: https://www.mollie.com


wIJ HEBBEN UW AANVRAAG VOOR EEN BETALINGSREGELING IN GOEDE ORDE ONTVANGEN

Wij zullen uw aanvraag voor een betalingsregeling, waarbij u de vordering in termijnen kunt betalen, onmiddellijk in behandeling nemen.

De verwerking en behandeling van uw aanvraag kan enige tijd duren omdat wij moeten overleggen met onze opdrachtgever of uw voorstel akkoord is.

Het heeft geen zin om onmiddellijk of kort na indiening van uw aanvraag telefonisch contact op te nemen met ons kantoor met de vraag of er al iets bekend is. Dat werkt slechts vertragend omdat onze medewerkers al die telefoongesprekken moeten afhandelen.